vineri, 31 octombrie 2008

Joi - 30 octombrie - Esporta Sport Club









Azi am fost f mandra de mine...mi-am luat in sfarsit inima in dinti si m-am dus sa vizionez salile de sport din imprejurimi. Intai am luat bus-ul si m-am dus la Bay Sport Club, in Stoke Newington, ca o vazusem vinerea trecuta, cand am fost la posta sa-mi iau pachetul. Nu prea mi-a placut mie de fetzele alora de acolo, asa ca am luat o lista de preturi, o lista cu orele la care incep cursurile si am pornit spre scoala.
Cea de-a doua si ultima sala era in Islington Green si vazusem pe net ca se cheama Esporta Health Club. M-am dus linistita pana acolo sa iau niste preturi si sa vad ce fel de ore au, daca au si aerobic, daca au si dansuri... chestii d-astea... dar, ca de obicei, planul de acasa nu se potriveste cu ala din targ... cum am intrat, mi-a dat receptionista un mic formular sa-l completez(receptionista care nu cred ca avea abonament acolo, ca era f f mare si rotunda), iar apoi a venit un nene(din pacate, nu i-am retinut numele), imbracat frumos, cu costum, cu cravata, pantofi eleganti... ma rog... zic, in sinea mea, ce pot sa pierd daca stau 5 minute sa le vad astora sala... dar ce 5 minute? ca intai am vb despre viata, motivatia care m-a impins sa vin la sala(si in tot timpul asta ii vedeam pe unii cum se balaceau intr-o piscina bleu, curata si frumoasa, care mi-a adus aminte brusc de faptul ca ar trebui sa ma epilez si eu, ca duminica am sarit peste detaliul asta... apoi am vb cu nenea despre sala de forta, m-a dus sa o vad, despre antrenorul personal, care te urmareste pas cu pas si i-am spus ca eu de asa ceva am nevoie, cel putin la inceput, pana ma pun pe picioare, ca sunt tare anchilozata, ca ma dor genunchii si ca m-am puturosit de tot, ca nici pana la piata nu ma mai duc o statie pe jos, ci iau bus-ul... apoi mi-a aratat bicicletele de spinning, cu care cica arzi caloriile ca la nebuni, apoi am vazut piscina, jacuzzi, sauna, dusurile, vestiarele, localurile in care am reducere pt ca sunt membra la ei...iar apoi i-am zis ca nu mai am ce sa astept si nici ce timp sa mai pierd, ca imi convine, ca sala e deschisa pana la 11 noaptea, deci pot sa vin si dupa ce termin scoala, dar pot sa vin si inainte, ca e in drumul meu... deci n-am mai stat pe ganduri si am semnat contractul. Pe 6 luni, in fiecare luna o sa mi se debiteze cardul automat, deci nu mai am ce probleme sa-mi fac. La prima plata, in afara de taxa lunara se mai plateste si o taxa de administrare, dar am primit totusi o mare geanta de voiaj, 2 prosoape d-alea pufoase de tot, unul f mare si unul mai micutz, un breloc cu o moneda de 1 lira, care se foloseste la inchiderea si deschiderea dulapului din vestiar, o sticla cu apa, d-aia frumoasa, speciala pt sala, o pereche de casti si o sa-mi mai dea si un aparat pt monitorizarea ritmului cardiac... super tare... abia astept... o sa va povestesc tot...

Dupa ce am terminat de vizitat totul am fugit spre scoala. Am luat 73-ul din fatza salii, ca stiam ca duce tot in Hyde Park Corner, dar aveam si eu ocazia sa mai vad magazinele de pe Oxford Str. Si am putut sa le vad f bine pt ca era nene o inghesuiala, de am intarziat mai mult de jumatate de ora la intalnirea cu Milk si Mikos pt proiectul cu organizarea evenimentului cu firma de haine. Ma rog, bine ca am ajuns totusi la niste concluzii, ne-am hotarat sa luam si masina de facut zapada artificiala, ne-am hotarat sa o luam si pe cea care face ceatza, dar doar o ceatza de podea, pana pe la glezne, nimic infiorator.


Am propus sa ne facem un parteneriat cu un spital de dermatologie din Londra, ca hainele din colectia pe care trb sa o promovam sunt de calitate superioara, nu sunt cu chimicale si chestii d-astea, asa ca o sa donam o parte din venituri pt un fond de caritate. Apoi ne-am hotarat sa cautam 4 scene rotunde, pe care sa stea modelele si sa se invarta, asta ca sa nu mai facem catwalk-ul ca ma irita rau ideea... la aia sigur uitam ceva detalii pt care ne trezeam ca ne depuncteaza proful.
In rest... toate bune si frumoase... am mai stat dupa curs pana pe la ora 9, cand se inchidea scoala si am inceput sa punem pe hartie detaliile, iar maine o sa ne intalnim pe la 3 sa vedem ce mai facem, ce mai scriem... ca acum vrem si animale vii, vrem ori reni, ori maimutze, eu vreau pinguini... am gasit o firma care vine cu animalele la petrecere... am trimis un mail ca vreau sa aflu preturile, ca sa pot sa fac bugetul... sper sa nu ceara prea mult, desi nu prea mai conteaza, pt ca azi proful s-a hotarat sa ne mareasca bugetul si sa avem 10.000 lire, in loc de cele 3000 lire, ca prea erau putine.

Gata... e 7:15 de dimineatza... ma duc sa ma culc.

Bye

Un comentariu:

DOAR NOI spunea...

Super misto...Devin tot mai pasionata de publicitate...de moda...de viata de la Londra.

Succes maxim!