miercuri, 19 noiembrie 2008

Marti - 18 nov - Poze de la sala








Nu se poate sa o tii toata viatza numai intr-o distractie... mi-ar placea, dar pana acum am vazut ca nu se poate asa...

Deci azi am fost studioasa. Am ajuns la scoala la timp, l-am ascultat cu atentie pe d-l Barnes, apoi, dupa ore, am mai stat un pic cu gagicile+Mikos, sa vb despre proiectul pt Juan... dar nu am ajuns la nici o concluzie... deja incep sa ma cam enervez... a ramas ca ne vedem maine, la 2, sa punem la punct detaliile...sper sa reusim, ca deja vad cum batem pasul pe loc.

Pe la 9 am pornit cu avant spre sala... am ajuns, mi-am facut cele 15 min + 3 min de cool down pe Cross trainer (asa se cheama nenorocirea aia care ma face sa transpir de nu mai pot), dar si cele 15+3 minute pe bicicleta, m-am spalat, m-am schimbat si gata... se facuse deja ora 11 si 2 minute. Am plecat ultima de la sala... cred ca m-au cam injurat receptionerele, dar ce sa fac? daca am parul asa de lung... pana stau sa-l usuc... ohooo... pana si eu ma plictisesc. Cand am iesit din vestiar... ce sa vezi?? actualizasera astia de la sala panoul cu evenimente lunare, asa ca m-am regasit si eu, dansand la cursurile de Soca dance(poza din dreapta - jos - e usor: eu am tricoul cu dungi de marinar) dar si in apa, la cursurile de aqua gym pe ritmurile muzicii din 1960. F misto totul, doar ca in poza cu aqua gym nu am reusit sa ma gasesc, ca nu e prea vizibila si oricum, toate aveam costume negre, intregi... dar m-am simtit f bine, de parca eram pe coperta revistei Cosmopolitan... asa ca, la iesire, daca tot eram cu aparatul in mana, de fericire, am facut cateva poze la frunzele de artzar de pe jos, din fatza salii, ca tare frumoase mai sunt...

Ajunsa acasa, m-am ocupat sa-mi pun un pic in ordine hartiile de la scoala, mi-am instalat imprimanta, mi-am instalat Office-ul, bla bla... nu mi-am dat seama cand s-a facut 8:30 ...dimineatzaaaaa... iar eu nu am dormit nici macar o clipa... asta e!.. incepe o noua zi... Rise and shine!... ca soarele este deja sus pe cer!

Niciun comentariu: