duminică, 28 decembrie 2008

Ultima postare - Bye bye


Dragilor,

Azi imi inchei epopeea. Stiu ca am zis ca o sa fiu studenta 7 luni, dar de fapt studentia s-a terminat, nu mai am decat internship-ul de finalizat, la sfarsitul lunii februarie, iar de la job nu am voie sa povestesc nimic. Si, oricum, am realizat ca nici nu mai am timp sa scriu. Si nici nu mai vreau, ca sa fiu sincera. Corpul meu a inceput sa dea semne de oboseala si sa-mi joace feste, sa-mi trimita diverse semnale, diverse intepaturi, diverse dureri, unele surde, altele acute, asa ca trebuie sa recunosc ca s-au dus vremurile in care scriam noaptea pe blog cate 5 ore si ziua dormeam inainte sa ma duc la facultate. De acum am intrat iar in normalitate, adica incerc sa ma culc la miezul noptii si sa ma trezesc de dimineata.

Sunt sigura ca nu o sa se supere nimeni ca am luat aceasta decizie pt ca nu pot spune ca aveam prea multi cititori. De-a lungul timpului am pus cateva intrebari cu speranta ca cineva chiar o sa raspunda la ele, dar se pare ca am cerut prea mult, pt. ca nu am primit nici un raspuns. Asa ca am luat decizia sa ma opresc. Si asa, articolele mele erau prea lungi, nu?

Si, ca de final, ca sa stiti totusi care este decizia finala, trebuie sa va spun ca de intors in tara nici nu se mai pune problema, poate doar o data, cand o sa vin sa o iau pe Eva aici, cu mine. Nu ma deranjeaza recesiunea, nu ma deranjeaza bariera limbii, nu ma deranjeaza ca astia conduc masini cu volanul pe dreapta, nu ma mai deranjeaza nimic.

Am citit o data, demult, undeva, nici nu mai stiu unde, ceva care suna de genul: Omul este singur toata viata, de cand se naste si pana moare. Atunci am zis ca e o aberatie, o minciuna, pt ca eu, de exemplu, aveam atunci familie mare, aveam prieteni multi, aveam cunostinte multe. Dar asta era atunci, poate cu 10 ani in urma. De atunci familia s-a mai redus, prietenii si cunostintele, la fel. Iar azi e data de 28 decembrie 2008. A trecut Craciunul, nu am primit nici macar o singura felicitare din tara, si lucrul asta m-a facut sa inteleg ca de fapt si eu sunt singura. Aici sau acolo, tot acelasi lucru inseamna. Asa ca dintre doua rele, o sa o aleg pe cea mai putin rea, adica stabilirea cartierului general aici, la Londra. Sunt f putine lucruri care ar putea sa ma faca sa-mi schimb decizia, asa ca ar fi bine nici sa nu incercati sa aduceti in discutie acest subiect.

Imi place aici si nu vreau sa mai plec. Nu are rost. Aici pot sa fac ce vreau. Aici pot chiar sa ma dau in carusel, desi am trecut de mult de varsta copilariei. Nimeni nu se uita stramb la mine, nimeni nu comenteaza si nimeni nu stramba din nas. Da, poate englezii sunt reci, dar e mai bine decat sa fie prea bagaciosi.
Iar aici chiar imi place. De ce sa mai plec? De ce sa nu vina restul lumii la mine?
................The End...............

7 comentarii:

DOAR NOI spunea...

SUCCES!
iMI VA FI DOR DE SRIERILE TALE.cHIAR CITEAM...DESI NU COMENTAM NICIODATA.dESI AM FACUT-O DE 2-3 ORI.
PUPICI VOIOSI SI DRUM BUN IN VIATA LONDONEZA!

Anonim spunea...

Eu ma bucur de decizia ta.......familia e sotul si copilul in rest...prieteni nu exista ci doar amici deci nu are rost sa te intorci pentru ei.Unde te simti bine .acolo iti este casa.
Si cu cititul...cred ca toata lumea a citit acest blogg dar...unii sau au fost invidiosi sau altii lenesi:))...ca mine de exemplu...sorry...dar bloggul tau e ffff "nice" si ffff interesant.

Unknown spunea...

bre , care naiba nu ti-a spus nimeni " La Multi Ani " si Craciun Fericit ! ca am dat la telefoane de am inebunit , ba ti-am dat si sms , asa k lasa naibii telefonu deschis si da-mi si adresa de mail ca nu o stiu !

pupaturi si LA MULTI ANI !!!! si un AN NOU CU FERICIRE , SANATATE si MULTE BUCURII !!!

ps pup-o si pe EVA si pe EDI !

t

Anonim spunea...

saluti!

am citit blogul tau.....recunosc nu asa de des pe cat imi doream. ma bucur ca ai decis sa ramai acolo.important este sa iti fie tie bine si familiei tale!eu imi doresc sa am timp si sa dispun de resurse financiare sa vin in vizita. asta dk ma si primesti.
vreau sa imi cer scuze si ca nu am dat semne de viata, dar ti am zis ce am patit cu calculatorul de la job...

te pupic mult,

luiza b

Unknown spunea...

Ai mare dreptate. Din pacate Romania noastra a ajuns o tara in care nu se mai poate trai si din care f multi tineri incearca sa plece cat mai repede. Muncim cate 13-15 ore pe zi pt 200 de euro pe luna...majoritatea dintre noi. Faraviata personala, fara nicio bucurie, cu sefi neo-comunisti. E mai bine printre "straini", pt ca nici conationalii nostri nu se grabesc sa-ti dea o mana de ajutor cand esti in dificultate. Deci, have a beautiful life la Londra. Si eu voi pleca in curand. La Paris!

Cri spunea...

Buna

si eu citesc/citeam blogul tau. De oboseala+lene nu am raspuns. Iti doresc mult noroc, dar as vrea sa mai scrii macar cate un randulet sau macar o poza fara alte comentarii.
Numai bine, Cristina

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!