luni, 8 septembrie 2008

Summer Slam (doar pt.pasionati) - partea I


Joi seara a fost o seara magnifica pt iubitorii de wrestling(asa, ca mine). Toata lumea aputut sa vada pe Sport.ro o transmisie din Cleveland, unde a avut loc marele eveniment al verii, numit Summer Slam, la care au participat peste 15.000 de spectatori. La aceasta intalnire posesorii de centuri le pun in joc si se lupta cu cei care si-au castigat acest drept. In general luptele sunt intre cei mai tari dintr-o anumita categorie, adica "la creme de la creme".

A fost o seara minunata si plina de suspans pt ca am asteptat cu nerabdare meciul dintre The Undertaker si Edge, denumit de Vicky Guerero, sotia celui din urma :Hell in a Cell.

Primul meci a fost intre MVP (prescurtarea de la Montel Vontavious Porter) si Jeff Hardy. Trb sa recunosc ca favoritul meu dintre cei doi este Jeff, pt ca e f tinerel, are vreo 31-32 de ani, tot timpul are parul colorat in diverse culori, isi face codite si tot felul de chestii dragutze in cap si arata f f bine si la fizic. Din pacate, a mancat bataie de la MVP pt ca la un moment dat a intrat Shelton Johnson in ring, Jeff a fost distras, iar MVP a profitat de situatie si a reusit sa-l tina imobilizat la podea cat timp arbitrul a numarat pana la 3.... pacat.... sper doar ca Jeff sa mai aiba ocazia sa-si ia revansa.

Urmatorul meci a fost un meci intre 2 echipe mixte; cele doua centuri de campioni au fost puse la bataie de Mickie James, campioana la femei si jamaicanul Kofi Kingston, iar aspirantii au fost glamazoana Beth Phoenix si italianul Santino Marella. Vai...Trebuie neaparat sa vedeti clipul de intrare al lui Marella... va cracanati de ras: incepe cu italianul conducand un Ferrari rosu, apoi urmeaza o imagine cu o farfurie cu spaghetti si pe fundal se vede steagul Italiei...fondul sonor cuprinde o ineptie de-a lui Marella, care spune: Only great things comes form Italy.... daaaa.... cata modestie, ce sa mai povestim. Acum am avut un soc cand l-am vazut, ca si-a lasat sprancenele sa creasca pana s-au unit... el zicand ca este un semn al inteligentei... eu ma cam indoiesc, dar ... anyway... sa nu alocam prea mult spatiu pt Marella, pt ca mai avem multe Superstaruri in asteptare.

Deci...meciul incepe... toti cei 4 sunt in ring, Marella se hotaraste ca el incepe, dar si-o ia repede in bot de la Mickie James, care ii aplica un drop-kick si il lasa lat. Beth face repede tag-ul, adica il atinge pentru a putea avea dreptul de a intra in ring si de a se lupta.Eh... cert este ca pana la urma cei doi au pierdut centurile in favoarea glamazoanei si a italianului, care, de fericire, a sarit in carca ei, iar aceasta i-a facut jocul pana la capat si l-a dus pe umeri pana la vestiare, spre deliciul spectatorilor.

Cel de-al treilea eveniment al serii a fost aparitia in ring a lui Sean Michaels, alaturi de frumoasa, as putea spune chiar superba lui nevasta, Rebecca. Femeia arata demential, desi avea o simpla pereche de blugi si un blazer lung, din fas negru, strans la mijloc cu un cordon, dar se vedea ca are niste picioare lungi superbe, ca de Barbie, parul lung si blond ii atarna frumos de tot pe spate, usor ondulat, dar avea un machiaj super finutz si f misto realizat din care doar ochii ii ieseau in evidenta, fiind machiati in genul "smokey eyes". Era f emotionata, se vedea ca e trista pt ca avea lacrimi in ochi si il tinea strans de mana pe d-l Wrestlemania, supranumit si Heart Break Kid. Toata sala era in picioare si multi aveau bannere pe care scria H B K, ceea ce mi s-a parut super dragut.

Sean Michaels si-a inceput discursul spunand ca e prima oara in viata lui cand ii va asculta pe doctori si se va retrage din wrestling, pt ca are deja probleme cu vederea, dar ca au inceput sa-i revina si vechile probleme la genunchi si la coloana pe care le ignorase in ultimul timp... pana aici... toate bune si frumoase, doar ca in mijlocul discursului emotionant se aude deodata melodia de intrare a lui Chris Jeriko. Acesta intra nervos in ring, il sageteaza cu privirea pe Michaels, se aseaza in fata acestuia, ca un cocos si il priveste de la o distanta de 5 centimetri, incepand sa-i spuna sa nu fie las si sa recunoasca in fata tuturor ca de fapt Chris este motivul principal al retragerii lui... iar Michaels, calm, ii raspunde ca ... da... el este motivul pt care renunta la lupte, adaugand spre consternarea lui Chris ca niciodata acesta nu va putea sa se ridice la nivelul lui, adica a lui Sean Michaels... Orbit de furie si suparat de replica usturatoare a lui Michaels, Jeriko isi ia avant si ii trage lui Michaels o mare bucata in fata.... problema este ca nu stiu cum dreaq se face, dar asta se fereste, iar Rebecca incaseaza in plina figura pumnul lui Jeriko, prabusindu-se ca o baliga....blonda, ce-i drept...scene destul de tragice... asta e cazuta pe jos, in mijlocul ringului, Michaels e innebunit de furie, dar ii tremura si mainile de ingrijorare... bine ca dupa cateva secunde Rebecca a inceput sa-si miste usor degetele de la o mana... faza mai tare este ca si Jeriko parea destul de ingrijorat, adica e clar ca nu vroia sa o cafteasca pe biata femeie, dar asta e...pleaca miseleste in vestiare si nu mai apare pana la sfarsitul serii.

Niciun comentariu: